IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Trainer - Field Blower

Ga naar beneden 
AuteurBericht
EmileQ



Aantal berichten : 12

BerichtOnderwerp: Trainer - Field Blower   za mei 12, 2018 6:03 pm

Je mag een combinatie van 2 tool-kaarten en stadium-kaarten van je tegenstander in zijn Discard Pile doen.

Bv. 1 tool 1 stadium
2 tool 0 stadium
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Trainer - Field Blower
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokemon Q&A :: Pokémon Q&A :: TCG regels-
Ga naar: