IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Trainer - Skyla

Ga naar beneden 
AuteurBericht
EmileQ



Aantal berichten : 12

BerichtOnderwerp: Trainer - Skyla   za mei 12, 2018 5:57 pm

Je mag in je deck een trainer-kaart halen. Dit mag eender welke trainer-kaart zijn die je wilt, een item of supporter dus, maar aangezien skyla ook een supporter is, kan je als je een supporter neemt, hem diezelfde beurt niet meer spelen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Trainer - Skyla
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokemon Q&A :: Pokémon Q&A :: TCG regels-
Ga naar: